Naše sesterská organizace ve Velké Británii ACORN Brighton v aktivní obraně proti záběru domů a bytů, za sociální stabilitu a udržitelnost v dělnických čtvrtí!Na obrázku může být: 4 lidé, smějící se lidé, stojící lidé a venku

Jejich vlastními slovy (z výzev a prohláení):

Koncem loňského roku ACORN Brighton, London Renters Union a Living Rent obsadili neregulativní pobočky po celé zemi, které požadují konec doložky v bankovních hypotečních podmínkách, které brání lidem z výhody z pronájmu v bydlení..


Zoufale se snaží vyhnout se další negativní publicitě a oznámili, že budou přezkoumávat politiku a pozvali nás, abychom se do ní přidali s výsledky, které měly být oznámeny na začátku ledna. Potom vše zcela utichlo, vyhýbali se našemu vstupu a doufali, že půjdeme pryč.  Nejsme překvapeni, že je to banda lhářů, podvodníků a ochbodníků se smrtí, ale je trochu překvapivé, že si myslí, že bychom prostě odešli.

Znovu na ně udeříme!
Nebudou vědět, kdy a nebudou vědět, kde. To je všechno, co jim říkáme. To a také to, že naše akce jim zpětně bude generovat maximální negativní publicitu.
Na obrázku může být: 11 lidí, smějící se lidé, stojící lidé a venkuFoto je z demonstrace před exekutivní právní kanceláří v Brightonu. Naši aktivisté se snaží pomoci proti vystěhovat člena pracovní unie za to, že se jim postavil..
Mnoho nájemníků se bojí, že pokud si budou stěžovat na svého majitele, tak budou čelit pomstě, tedy vystěhování.

Každý nájemce má právo si stěžovat na stav svého majetku a požadovat, aby opravy byly provedeny. Pokud vás váš domácí obtěžuje jakýmkoli způsobem nebo máte problémy s vaším domácím, aniž by provádíěl nezbytné opravy, potom se organizujte a aktivizujte!!

Aktuální problém s bydlením je ožehavou záležitostí a zužuje nemalé procento lidí nejen u nás, ale v celém světě. Společnost AKORN je v tom s vámi, organizuje, staví, působí!!

Přidejte se k nám!!

zde na tomto linku je AKORN bytová politka!

sledujte další naše aktivity:

Výsledek obrázku pro akorn cz   AKORN

Aktivizmus

Sekce 1    Sociální družstvo -stavíme

Výsledek obrázku pro novinyPublicistika