📢 19. června se Londýně sešli členové AKORŇáci z celé Anglie a Walesu a stáli bok po boku s desítkami tisíc dalších spolupracovníků z odborových hnutí, aby řekli: #PožadujemeLepší!

Ceny rostou a všichni pociťujeme bolestivá štípnutí.

Pronajímatelé zvyšují nájmy, energetické společnosti hrabou rekordní zisky a šéfové snižují mzdy a snižují pracovní podmínky!

Jsou to naše komunity rodin, sousedů a spoluobčanů, kdo za to platí, a tak jsme se sešli, abychom řekli, co je moc, to je moc!

Téměř 150 tisíc členů ze 16 poboček se sešlo, aby ukázali náš nekompromisní záměr v boji za naše komunity!

Udělali jsme naši přítomnost velmi hlasitou, s hrdostí s červeným blokem – natolik, že jsme nakonec byli zařazení na samý začátek pochodu!

Z AKORNu toho přijde příště mnohem více a pravděpodobně i ve Vaší zemi, protože krize #CostOfLiving pokračuje, ale zatím se ujistěte, že jste členem toho správňáckého svazu pro komunitu a družstevní podnikání.

Přidejte se k nám!!!

My jsme AKORN:

Společnost AKORN vytváří komunitní i pracovní společnost dělného jádra i pracující inteligence, snažíme se vytvořit silné akční skupiny a pracovní družstevní společnosti, které budou v budoucnu silné i politicky a prosadí zájmy všeobecných vrstev.

Jsme zároveň internacionální a propojujeme zájmy nízko a středostavovských lidí jak severní polokoule, tak chudého jihu, kde všude máme společnosti a komunity.

Připojte se k nám!

Hlavu vzhůru, jsme s vámi, buďte s námi!!!

sledujte další naše aktivity (obrázky fungují jako interaktivní linky):

1) Aktivizmus

2) Naše Facebooková kecárna o politice, kultuře, sociálních věcech a pandemii:

3) Naše provozovny, družstevnictví

4) Publicistika

Výsledek obrázku pro noviny

5) Přidejte se k nám!

Image result for akorn legitimace